Yksityismetsätalouden Työnantajat - Privatskogsbrukets Arbetsgivare ry (YT)

 

Yksityismetsätalouden Työnantajat - Privatskogsbrukets Arbetsgivare r.y. (YT) on metsänhoitoyhdistysten vuonna 1969 perustama työnantajien ja urakanantajien yhteenliittymä, jonka jäseninä on myös muita yksityismetsätaloudessa toimivia metsä- ja metsätaimitarhatyönantajia.

YT:n nettisivut uusiutuneet

Olemme päivittäneet kotisivumme. Jäsenille tarkoitettu extranet toimii kuten aiemmin, mutta valitettavasti uudessa sovelluksessa vanhat salasanat eivät ole aktiiveja. Ensimmäistä kertaa extranettiin kirjautuessa tulee jokaisen käyttäjän vahvistaa salasana. Salasanan vahvistaminen tapahtuu olemassa olevan käyttäjätunnuksen ja siihen liitetyn sähköpostiosoitteen avulla. 

Terveisin, Yksityismetsätalouden Työnantajat

etusivu_1.jpg

YT: n puheenjohtaja Antti Teivaala. Antti toimii myös MHY Pirkanmaan puheenjohtajana.

etusivu_2.jpg

Kunnallisneuvos Vieno Uusitalo 100 v (YT:n puheenjohtaja 1975 - 1984) ja YT:n nykyinen puheenjohtaja Antti Teivaala.

etusivu_3.jpg

Yksityismetsätalouden Työnantajat ry:n hallitus ja hallituksen varajäseniä sekä toiminnanjohtaja Kari Immonen kokoontuneena Helsingissä 14.9.2016

ETUSIVu_4.jpg

YT:n hallituksen ja hallituksen varajäseniä sekä toiminnanjohtaja Kari Immonen Gösta Serlachius museolla 6.9.2017

Hallitus ja varajasenet 2018 netti.JPG

YT:n hallituksen ja hallituksen varajäseniä vierailulla Mhy Päijät-Hämeessä Pulkkilanharjulla 28.-29.8.2018. Kuvassa myös Mhy:n johtaja Jari Yli-Talonen, YT:n toiminnanjohtaja Kari Immonen sekä asiamies Markus Tähkänen

Hallitus ja varajäsenet 2019_netti.JPG

YT:n hallituksen ja hallituksen varajäseniä vierailulla Mhy Etelä-Karjalassa Lappeenrannassa 4.-5.9.2019. Kuvassa myös Mhy:n johtaja Markku Vaario (YT:n työvaliokunnan jäsen) sekä toiminnanjohtaja Kari Immonen sekä asiamies Markus Tähkänen. (Taustalla UPM:n Kaukaan kerhorakennus).

© YT-RY

Yksityismetsätalouden työnantajat RY